Tygodnik Siedlecki

ul. Armii Krajowej 11, 08-110 Siedlce
infolinia: 0801 125 957
nadaj ogłoszeniearchiwumogłoszeniacennikkontaktkamera
TV Siedlce

ARTYKUŁ z dnia (2010-02-04 16:56:54)
czytany 1876 razy
liczba komentarzy: 13
autor: ao

Skutki nieodśnieżania

4 lutego, ok. godz. 15.30, z nieodśnieżonego dachu budynku przy ul. Daszyńskiego 3 w Siedlcach zsunął się śnieg... prosto na maskę zaparkowanej przed wejściem do Hali Targowej Skody Octavii. Cała maska wgnieciona.

Galeria (Wszystkie prawa zastrzeżone)

Komentarze

dodaj swój komentarz

ŚNIEG SPADŁ NA SAMOCHÓD

SENSACJA DNIA ! :-/

ON (2010-02-04 18:10:09)

zgłoś naruszenie regulaminu  

samochód

do on - Ciesz sie, ze to nie Twój samochód, a szkoda!

Ja (2010-02-04 19:19:42)

witam

ja odśnieżę wszystkie dachy :)

(...) (2010-02-04 19:53:19)

Lepsza sensacja

Mi ostatnio powietrze zeszło z koła i to zapasowego wolną chwilą zrobię fotki i podeśle :)

Toti (2010-02-05 10:26:03)

smiechu warte:-)))))

W Siedlcach jest totalny syf i bałagan na drogach chodnikach i parkingach to już lepiej nie mówić.Śniegu jest na chodnikach strasznie dużo ze się przejść nie daje na parkingach śnieg nawet nie odgarnięty ze można ulgnac jak się parkuje ja się pytam gdzie jest ten pajac który za to odpowiada wyrzucić go na zbity ryj z pracy dać mu łopatę do odśnieżania i kopa na rozpęd.

kierowca (2010-02-05 10:31:03)

lepsza sensacja II

ale sensacja samochod pod sniegiem czy powietrze, a jak to bylby czlowiek, twoja matka czy ojciec lub dziecko Twoje, tez bylaby tak opisywana??? nie to wszystko nic, dopiero placz, jak cos sie stanie w rodzinie przez taka rzecz. widocznie te fotki sa na przestroge, a nie dla smiechu, to daje do myslenia.

snieg (2010-02-05 12:29:46)

DO ŚNIEG

Ha, ha! Nawet gdyby, to co z tego? Śnieg na głowę spadnie i co z tego? Umrę od tego, czy co? Nie bądźmy jacyś skrajnie ostrożni. Przecież na tym samochodzie to jest tyle śniegu, co prawie nic, więc sensacja z d...

On (2010-02-05 16:07:32)

śnieg z dachu

On to może zrobimy mały test. Ustawimy Cię przed tą halą i zwalimy tą garstke śniegu prosto na Twoją pustą łepetyne. Zastrzegam, że po wszystkim nikt po karetke nie zadzwoni, jak Ci kregosłup przetrąci lub głowe rozwali. Zastanów się, co piszesz 5-latku.

Mietek (2010-02-05 18:05:55)

Ludzie, pamiętajcie, jak o was dbali tej zimy przy wyborach.

Pod Urzędami owszem odsnieżone, ale nieco dalej klęska.Ciekawe, jak jest pod domami radnych??? Moze ktos wie?

Emery (2010-02-05 21:42:07)

re

wpływowy fotograf zrobił te fotki, i jak szybko nagłośnił tą sprawę..........

ewelina (2010-02-10 18:17:50)

z daszynskiego

ale tego śniegu co kot napłakał, a w całych Siedlcach co i rusz coś na głowę spada, a tu jaka wielka afera, ohohohohho

igor (2010-02-10 18:19:29)

Dzięki za ostrzeżenie

Popieram takie zdjęcia! Śnieg spadający z dachu to nie milutkie płateczki, kołysane przez wiatr - to lawina ciężka jak beton. Jeśli wgniotła maskę samochodową, to ciekawe, co by się stało, gdyby szedł tam człowiek. Jest to przestroga dla nas, by uważać, bo żadne odszkodowanie właściciela budynku zdrowia nam nie zwróci. O soplach pisać już nawet nie będę...

marta (2010-02-11 11:35:41)

to to nic

śnieg jak śnieg usuwać trzeba bo może byc groźny a napewno nic przyjemnego jak wyląduje komuś na głowie. pół roku temu jakiś gnój siedział w oknie nad sklepem i rzucał jajkami i w samochody i w klientów. jak to zgłosiłam pracownikom sklepu oni poinformowali właścicielke kóra nawet nie raczyła do mnie wyść i stwierdziła że to nie możliwe. więc to jajko na mojej głowie to fatamorgana?! to dopiero sensacja

klijentka (2010-02-21 18:44:00)

"Tygodnik Siedlecki" nie odpowiada za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Wypowiedzi naruszające zasady współżycia społecznego albo będące w sprzeczności z obowiązującym prawem - zostaną wyeliminowane. Autorzy komentarzy naruszających dobra osobiste innych osób mogą być pociągnięci do odpowiedzialności cywilnej lub karnej.

szukaj